Pages

Aug 30, 2015

ReachitMetrics has stopped working

When you get error ReachitMetrics has stopped working then probably you have Lenovo laptop and in my case I have Win 7 installed.

reachitmetrics.exe is Lenovo REACHit software and can be seen in Windows Explorer and when opened you can make Lenovo ID and log in.
As I see it is unnecessary, I just uninstalled it and problem solved.



Reklaam: Jalgrattad Koduvalve Maja Ehitus



________________________________________________________________________________
********************************************************************************
________________________________________________________________________________

GSM Valveseadmed 


Meie veebipood pakub KODUVALVE pakette korterite ja eramute turvalisuse tagamiseks.

Mitmekesiste võimalustega juhtmevaba GSM koduvalve süsteem. Juhtmevaba valvesüsteem on ideaalne lahendus juhul, kui ei soovita kaableid vedada. Samas, kui on soov, siis kõik meie pakutavad koduvalve seadmed toetavad ka juhtmetega andureid.

Valvesüsteemi käsitsemine on lihtne.

Valvesüsteem helistab ja saadab SMS'i Teie poolt etteantud telefonidele. Seadmed toimivad ideaalse naabrivalvena, kus lisaks Teie enda telefonile, saab häire ka naaber.

Meie valvesüsteem on sobilik nii korrusmaja korteri, eramu, ridamaja, suvila, garaaži, jahi või kaatri ja haagissuvila valveks.

Valveseadmega on võimalik liita kaamerasüsteem, mis tagab häire korral võimaluse telefoniga jälgida valvatava objekti ümbruses toimuvat.

Koduvalve toetab ka nutikaid pistikuid (Smart Socket), mis annab võimaluse telefoni teel juhtida koduseid elektriseadmeid.

GSMvalve koduvalve süsteem on täiesti juhtmevaba. Seinakontaktist voolu vajab vaid keskjaam. Voolukatkestuse korral töötab jaam edasi sisseehitatud akudel ja voolukatkestusest annab valveseade ka Teile SMS'iga teada.


Lepingu- ja kuumaksuvabad valveseadmed. Hind alates 110 EUR!

2 comments: